Peewees en Cubs starten met nieuwe competitie

Op zondag 19 september was het eindelijk zover, na ruim anderhalf jaar weer een nieuwe competitie met echte wedstrijden tegen echte andere teams.

De Falcons brengen dit jaar twee peewee teams en een cubs team in de wei en alle teams kwamen zondag in Rotterdam in actie bij de eerste flag toernooi-dag van de 2021/2022 competitie.

De peewee teams hebben veel geleerd, veel plezier gehad, spannende wedstrijden gespeeld en er zelfs eentje gewonnen en dat is voor jongens en meiden die soms nog nooit een echte wedstrijd hadden gespeeld een hele prestatie.

Beide peewee teams in een foto!

Cubs

De Falcons Cubs hebben inmiddels wat meer ervaring maar ook hier stonden spelers in het veld die 18 maanden geleden misschien 2 wedstrijden hebben gespeeld. Gelukkig is er wel goed door getraind en dat betaalde zich zondag dan ook uit.

Tegenstanders Lightning Leiden en Amsterdam Crusaders werden beiden verslagen, de eerste met 22-13 en de tweede met een 34-25 einduitslag. Hoewel dit een prima start van het seizoen is, zagen we bij het bekijken van de andere teams die in actie kwamen dat er nog heel veel werk aan de winkel is om ook tegen andere tegenstanders ongeslagen te blijven.

Voorlopig is iedereen echter blij, moe en voldaan weer uit Rotterdam vertrokken.

Uitslagen en standen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *