Peewees sluiten het seizoen af met overwinning

Arnhem Falcons peewees 2019

Op zondag 9 juni vond alweer de laatste toernooidag van de flagfootball competitie plaats. De Falcons peewees moesten naar Spijkenisse afreizen om daar, op het terrein van de Scouts hun laatste twee wedstrijden van het seizoen af te werken.

De eerste wedstrijd begon om 10.00 uur tegen de Flevo Phantoms 1. Over deze wedstrijd kunnen we eigenlijk kort zijn. Of de jongens en meiden waren nog niet helemaal goed wakker, of (en dat is waarschijnlijker) het eerste team van de club uit Almere was gewoon een flinke maat te groot voor ons. De einduitslag van deze wedstrijd was 39-6 in het voordeel van de Phantoms.

Na een uurtje pauze was de laatste tegenstander van de reguliere competitie aan de beurt: de Amsterdam Crusaders. Op de dag waarop de Falcons Senioren in Arnhem ook tegen de ploeg uit Amsterdam speelden, realisserden de Falcons peewees een compleet ander resultaat. Er werd goed gespeeld en na nog op een 7-0 achterstand te zijn gekomen, bogen onze jongens en meiden de wedstrijd volledig om. Met mooie passes en goede runs wist de offense 3x te scoren en in de tweede helft stond de verdediging helemaal niets meer toe aan de ploeg uit Amsterdam.

De laatste play uit het seizoen 2019

Zo eindigde de wedstrijd, en dus ook het seizoen voor de Arnhem Falcons peewees met een overwinning (20-7).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *