Afscheid van een voorzitter

Donderdag 30 januari werd ‘s avonds de jaarlijkdse ledenvergadering van de Falcons gehouden. Onderdeel van de vergadering was, zoals gebruikelijk, het kiezen van vpersonen voor vrijgekomen bestuursfuncties.

Was dit onderdeel in voorgaande jaren (gelukkig) veelal een hamerstuk, deze avond markeerde het toch een beetje een “eind van een tijdperk”.

Onze voorzitter sinds 2013, Harry van den Boogaard nam afscheid als bestuurslid van de vereniging. Een aantal redenen, waaronder wat kwakkelen met de gezondheid in het afgelopen jaar hebben Harry doen besluiten dat het met het vervullen van officiele functies nu wel mooi geweest is.

Uiteraard dankt de vereniging Harry voor alle jaren die hij als voorzitter, maar ook als team manager van de senioren en als ouder van een junior speler / coach en wat al niet meer zij heeft gefungeerd.

Opvolger Michel van Rijswijck maakte wel meteen van de gelegenheid gebruik om Harry, net als onze allereerste voorzitter Johan Budel, de titel van “Erevoorzitter” (en daarmee het erelidmaatschap) te verlenen.

De vergadering stemde onder applaus, unaniem in met deze benoeming!

Harry, namens alle leden van de Falcons familie heel erg bedankt voor alle jaren dat je ons hebt geholpen en geleid., en we weten zeker dat we je snel als belangstellende toeschouwer en erevoorzitter op de tribune of in het clubhuis mogen verwelkomen!

Voorzitter Michel’s eerste officiele daad: Harry van den Boogaard tot Erevoorzitter benoemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *