De derde competitiedag

Op zondag 25 november was de derde competitiedag voor onze peewees. Helaas kregen we een dag van tevoren slecht nieuws: de tegenstander voor onze tweede wedstrijd van vandaag (de Spijkenisse Scouts) moest helaas afzeggen vanwege teveel zieken in het team.
Zodoende reisden we vandaag alleen af naar Lelystad om tegen regerend Nederlands kampioen Almere Flevo Phantoms 1 te spelen.

De Almerenaren waren slechts met 5 spelers, maar wat voor spelers: allemaal aan de rand van de “eligibility” voor peewees football en al zeer goed op elkaar ingespeeld.
Er viel deze keer voor onze jongens en meisjes dus ook weinig eer te behalen, touchdown na touchdown werd gescoord en bij rust stonden we dus ook al met 25-0 achter. Naarmate de wedstrijd vorderde, lukte het ons wel om in de aanval wat terrein te winnen en om verdedigend geregeld de passes van Almere weg te slaan maar al met al was het een grote nederlaag.
We hebben hier in ieder geval wel weer van geleerd dat, zolang we als team samen spelen, we zeker steeds beter gaan worden.

Peewees derde competitiedag

Vandaag de derde competitiedag voor onze peewees. Helaas kregen we een dag van tevoren slecht nieuws: de tegenstander voor onze tweede wedstrijd van vandaag (de Spijkenisse Scouts) moest helaas afzeggen vanwege teveel zieken in het team.Zodoende reisden we vandaag alleen af naar Lelystad om tegen regerend Nederlands kampioen Almere Flevo Phantoms 1 te spelen.De Almerenaren waren slechts met 5 spelers, maar wat voor spelers: allemaal aan de rand van de "eligibility" voor peewees football en al zeer goed op elkaar ingespeeld.Er viel deze keer voor onze jongens en meisjes dus ook weinig eer te behalen, touchdown na touchdown werd gescoord en bij rust stonden we dus ook al met 25-0 achter. Naarmate de wedstrijd vorderde, lukte het ons wel om in de aanval wat terrein te winnen en om verdedigend geregeld de passes van Almere weg te slaan maar al met al was het een grote nederlaag.We hebben hier in ieder geval wel weer van geleerd dat, zolang we als team samen spelen, we zeker steeds beter gaan worden.Een felicitatie aan de Phantoms en een hele dikke duim omhoog voor de Falcons peewees van jullie headcoach!

Gepostet von Arnhem Falcons American Football Club am Sonntag, 25. November 2018


Een felicitatie aan de Phantoms en een hele dikke duim omhoog voor de Falcons peewees van jullie headcoach!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *